aldatmak

düşünceme göre, kendisine güvenilmemeyi ve sevilmemeyi hak eden kişidir aldatan kişi. hiçbir zaman mutlu ve huzurlu olmayı hak etmeyen ve dünyevi zevkler uğruna değer verdiği herşeyi satabilecek insanlardır kendileri. uzak durulması tarafımdan şiddetle tavsiye edilir.

amerikan filmleri klişeleri

mutlaka amerikan bayrağı gözümüze sokulur..

yerli ankaralılar

yerli amerikalı oturan boğaysa, yerli ankaralı ... keçidir.*

iş yeri diyalogları

*: cengiz kafeden birşey söyleyecem istermisin?
*: yok abi saol almıım şimdi
*: zatende bozuk param yoktu.
*:?!?

kaç kare var

son zamanlarda facebook'ta popüler olan soru. işi gücü olmayan aylakların işi gücü bu olmuş sanırım, bir beyin fırtınasıdır kopup duruyor etrafımda.

--- spoiler ---

http://www.facebook.com/aviratr

--- spoiler ---

bohemian rhapsody

homofobik heteroseksüellerin growlr ve grindr kullanması

içindeki bastırılmış eşcinsel dürtülerle mücadelesinde kontrolü kaybettiği bir anında yaptığı istemsiz eylemdir. asla kullanmak istememiştir sadece çevresinde varsa aforoz etmek istemiş de olabilir. yoksa tutup yatacak hali yok adam sapına kadar hetero. *

haiku

japon şiir türü.

bilmeyen denemesin diyorum. hece ölçüsüyle yazılıyor ve 5-7-5 şeklinde bir ölçüye sahip oluyor. kısa ve eğlenceli ürünler çıkabiliyor. önceleri çok anlam aramanıza gerek yok; sallayın, tekniği öğrenin.

orospu seyhan

yıldız tilbe'nin efsane sözü! kendisini sadece bu laf için bile sevebilirim, o derece yani... orospu seyhan lafından sonra seyhan ve yıldız arasında şu diyalog geçmiştir:

- orospuyu şaka olarak kabul ediyorum.

- e değilsin yani. olmadığını biliyorsun herhalde allah allah

- biliyorum da bu kadar insanın içinde..

- boşver onları.

*

kırk yaş sendromu

çoğu seksi bulduğum erkeklerin saçlarının daha yeni beyazlaması yaşı sendromu. saçları beyazlanan erkek ve kadın "eyvah yaşlanıyorum" deyip bunalıma girer çünkü yapacağım deyip yapmadığı bir çok şey kalmıştır arkasında. daha onları yapacaktır yaşlandığı için hepsi kalmıştır. ertelene ertelene çürümüştür zavallı umutlar, hayaller.

kısa boylu erkek

nolmuş boyumuz kısaysa, hayallerimizi satmadık ya diye isyan ettiren başlık